Seyhan Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://seyhanmesem.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLOBA MAH. FATMA ESMA NAYMAN CAD. MESLEK EĞITIM MERKEZI BLOK NO: 26 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Türk Milli Eğitimi´nin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Mesleki ve Yaygın eğitimi kurumsallaştırarak, çağdaş insan anlayışı ve bilimsel metotlarla bütün yenilikleri topluma aktararak, halkın refah ve mutluluğunu yükseltmeyi hedefleyen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini arttırmak ve toplumsal refahı yükseltmek için; Yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilerin enerji ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak, İş ve yaşam becerilerini geliştirmek,herkese, her zaman ve her yerde uygulanabilecek mesleki eğitim programları bilimsel zihniyle uygulamak,iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu, çırak-kalfa ve ustaların yetiştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30-17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : BARKAL, ŞAKİRPAŞA DOLMUŞLARI VE 110,121 VE 126 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : YENİ SANAYİ SİTESİ 46003 SOKAK SEYHAN/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE YAKLAŞIK OLARAK 7KM UZAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :